Verblijf en vervoer

Busvervoer

Kijk voor de actuele dienstregeling op www.qbuzz.nl. Naast de normale dienstregeling zet Qbuzz een extra bus in. Deze gaat om 7:41 uur vanaf het Hoofdstation Groningen naar Lauwersoog.

Busvervoer op Schiermonnikoog
Deelnemers ontvangen 2 buskaartjes in hun startpakket. Deze kaartjes kun je op Schiermonnikoog gebruiken om van en naar de boot te gaan.

Bootvervoer

Reis je als deelnemer per boot naar het eiland? Dan koop je automatisch een bootticket samen met het startbewijs. Dit geldt als een retourticket.
De boottickets zijn geldig van maandag 21 maart 2022 t/m zaterdag 26 maart 2022. Voor het vertrek vanaf het eiland heb je geen ticket nodig. De bootticket zit in het startpakket.

Dienstregeling
Reis je op zaterdag? Wees dan op tijd in Lauwersoog. Er vertrekt 1 veerboot rond 9:00 uur. Ook vertrekt er 1 veerboot om 9:30 uur. ’s Middags gaat er een extra boot om 16:00 uur naar Lauwersoog.
Kijk voor de actuele dienstregeling en praktische informatie op de website van Wagenborg Passagiersdiensten.

Deelnemers aanmoedigen?
Koop je bootticket hier.

Parkeren Lauwersoog
Voor slechts € 6,- per kalenderdag parkeer je jouw auto overdekt of in de open lucht. En dat op amper 100 meter van de veerdienst naar Schiermonnikoog.
De parkeergarage staat aan de Zeedijk 11 in Lauwersoog. Informatie over parkeren bij de Veerhaven staat hier.

Verblijf

Overnachten

Het weekend van de Monnikenloop is jaarlijks een druk weekend op het eiland met veel sportiviteit en gezelligheid.
Maak er een mooi weekend van en boek een sfeervolle accommodatie op Schiermonnikoog in de duinen of in de authentieke dorpskern. Er zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten: vakantiewoningen, appartementen of hotelkamers.
Wacht niet te lang, want vol = vol!

Fiets huren?

Wil je het eiland op een andere manier ontdekken dan alleen hardlopend?

Huur dan een fiets bij Soepboer Rijwielverhuur.